Jump

Take a leap out
Into the emptiness of nothing
Feel the air beneath you
Falling down below
Wish you landed
But you don't
Keep falling
Waiting
For someone to reach out for you
Into the emptiness of nothing
Take a leap out

Göteborg

Jahapp då var man på väg mot Göteborg......på tåget.... skulle åka och träffa en tjej.. eller egentligen var det på stationen efter göteborg jag skulle av på... dum som jag var så glömde jag spara hennes nummer innan jag åkte... så har ingen aning hur jag ska få tag i henne nu..  Men de löser sig säkert!
De sitter 2 tjejer framför mig, kanske kan låna en av deras dator, iallafall hoppade jag av på stationen efter göteborg, dom tycker säkert jag e skit konstig som följer efter dom!
Jag förklara läget hur det var, så följde jag med dom hem , fast den ena av dom känner jag ju igen.. :S
Iallafall så fort vi kom hem till dom, så satte sig den ena tjejen direkt vid datorn, och den andra gick in på toa och fixa sig. Hennes mamma var skit lik Ellen i ellen show!
Jag frågade hur jag skulle göra och ta vägen och så vidare, och dom sa jag kunde stanna där ett tag sen visste dom inte , dom sa att dom skulle ha fest ikväll och sa jag kunde få vara med.
Den ena kompisen skulle bara hem fort och byta om, så jag stannade själv kvar med den andra tjejen, (som jag kände igen) .
Sen plötsligt slog det mig vem hon var, och hon hade ingen aning om vem jag var. Så frågade jag henne e de säkert? Så sa hon ja , sen började vi retades lite med varann och så sa jag ska jag kyssa dig för minnas eller ?
Så sa hon kyss mig då om du vågar! Så gick jag nära med läpparna och sen tog bort dom igen , sen sa hon igen du vågar inte haha, sen gjorde jag det, på det bästa sättet jag kunde. Då kom allting tillbaks, och jag såg henne i ögonen och sa minns du verkligen inte mig? Då börja hon titta på min arm..... och såg det var jag.
Då börja hon dampa och sa vafan jag gör här , så sa jag ska jag åka hem eller? Så sa hon nej gör vad du vill, upp till dig , får jag fortfarande vara med på festen fråga jag? Så sa hon ja du bestämmer själv!
Det jag inte visste var, var ju att gästerna redan kommit , och alla stod utanför och hörde vårt bråk :S
Jag gick in i rummet och hälsade på dom, så sa killarna jaså du är han? Så svarade jag ja...
Stackars dig! sa dom
Ja de va inte kul.. vem tycker ni har rätt då?
Hon! självklart hon! hon är vår vän, dig känner vi inte ens :S
Försökte slå mig ner på en stol men killen brevid sa ser du inte de redan sitter nån här eller?
Jag låste in mig på toaletten och satt där en stund, tills tjejen kom tillbaka och sa vad fan gör du där? Kom ut och umgås lite med oss , så sa jag vad ska jag göra med er? känner ingen av er ju.
Åh ville bara därifrån!
Det här var bara en dröm

New song

Gotta check this song out!!! It's awesome!!

RSS 2.0